Annika Hult opende expositie van Ronald van Rikxoort

Op donderdag 11 juni om 16.00uur was Annika Hult, directrice bij Stena Line Hoek van Holland, te gast in het Redding-en Veerdienstmuseum Jan Lels te Hoek van Holland. Ze opende letterlijk knallend de expositie van kunstschilder Ronald van Rikxoort.

Rikxoort is gedurende zijn hele leven gefascineerd door scheepvaart. Regelmatig mag hij meevaren op de Stena ferries. De schepen van Stena weet hij als geen ander op het doek vast te leggen. De keus wie de expositie moest openen was niet moeilijk. Annika Hult van Stena Line was daar graag toe bereid. Geboren in Zweden, maar een echte Hoekenees. Alhoewel haar hart het snelst klopt bij het zien van de Stena Brittanica en de Stena Hollandica, heeft ze tevens een zwak voor de nieuwe waterweg, de industrie en het landelijke Hoek van Holland. 20 Ballonnen knalden waarna een ieder toegang had tot de expositie. Na afloop was er een heerlijk drankje en werden gedachten uitgewisseld over alle schitterende plannen die het museum heeft in de toekomst.

Annika komt graag terug.  U ook?

De Traktor

Door de inspanningen van Jan Rooney, Frans Daniëlse en laten wij niet vergeten Jas Louwen, die samen met Jan Rooney in 1986 de tractor al werkend kreeg, is de revisie al zo ver gevorderd is, dat hij binnenkort kan proefdraaien. Dankzij de steun van Pon-Cat en Willem Roos werd de machine in zijn oude staat teruggebracht. Op 22 oktober heeft de motor proef gedraaid, waarna de beplating weer aangebracht kon worden.